Flóra foltvarró csoport
Menü
 
.
 
E-mail
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Képek
 
A csoportról

Csoportunk bemutatkozása

 

A csoportunk Zugmann Miklósné Ili vezetésével 1995-ben 10 fővel alakult meg. Székhelyünk Győrben a Bartók Béla Művelődési Központban található.

 

Kiállításaink:

1999. Csorna

 

 

 

 

Az eltelt évek során a csoport életében történtek  változások:

-  Volt, hogy növekedett a létszám, és volt, hogy csökkent. Ezen csoportból vált ki korábban a Foltkakasok, és 2009 év végén pedig

a Galagonya Tanoda nevű foltvarró csoport.

Jelenleg 11 fővel működünk.

- 2011. januárjától Fazekasné Ili átadta a csoport vezetői tisztséget Újvári Ferencné Böbének.

 

Tagjaink:

Angyalné Orbán Teri

Dobronyi ottóné Ili

Galambosné Klári

Fazekasné Matyók Ili

Lisbeth Svenstrup

Morvay Henrikné Teri

Újvári Ferencné Böbe

Urai Attiláné Erzsi

Sőthné Balázs Ibolya

Szabó Jenőné Marika

Zugmann Miklósné Ili

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

Még nincs kész...

 

 

 

 

 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2011-02-06
 
Frissítés

2011. 11.03.

Kiállítás képekben 2011

 

 
Linkek
 
Hírek
 

Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!